Bygga Varumärke

Välkommen 16 maj till Karlskoga

torsdag 22 april 2010

Ekets - Där det unika är standard

Ekets är som dom skriver på sin hemsida specialister på skärande bearbetning. Dom tar fram artiklarna som bara måste fungera i dina produkter. Det kan handla om liv eller död i en hjärt-lungräddningsmaskin eller att kunna lita på att kvalitetskameran verkligen fångar det där ögonblicket som aldrig kommer igen.



Eketkoncernen är ett av Sveriges ledande företag inom just skärande bearbetning. Det finns en bred kompetens och därför kan dom erbjuda allt ifrån fleroperationssvarvning och HSM-bearbetning till slipning, hening och mekaniskt montage. I deras jakt att bli bättre har dom utvecklats enormt och kan idag, utan att tveka, prata om kvalitetssäkra leveranser i rätt tid även där precisionen mäts ner på tusendels millimeter, oavsett om det handlar om prototyptillverkning eller serieproduktion.



"Så det finns faktiskt något som är standard även hos oss på Ekets: Det är kvalitet, precision och flexibilitet långt utöver det vanliga."

Thorbjörn Ericsson, Eket koncernens marknadschef, kommer att ställa ut på TemaJakt. Har ni frågor eller funderingar kan ni passa på att prata med honom då!
Läs mer om Ekets här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar